طرز تهیه چیپس پیاز و جعفری خانگی
به گزارش وبلاگ خنده و شادی، این چیپس بسیار ترد و خوشمزه است و از نمونه های بازاری سالم تر تهیه می شود و شما می توانید آن را در فر یا داخل روغن سرخ کنید.
چیپس پیاز و جعفری یکی از تنقلات بسیار خوشمزه و ساده است که می توانید آن را در خانه به صورت سالم تر تهیه کنید. اگر تمام نکات را رعایت کنید یک چیپس درجه یک بازاری خواهید داشت. شما می توانید موقع دیدنی یک فیلم یا میان وعده بچه ها، این چیپس سالم و خانگی را تهیه کنید. می توانید از جعفری تازه یا خشک شده در تهیه این چیپس استفاده نمایید. با وبلاگ خنده و شادی همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه چیپس پیاز و جعفری
- سیب زمینی 3 عدد
- پودر پیاز 1 قاشق غذاخوری
- جعفری خشک 1 قاشق غذاخوری
- نمک 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه چیپس پیاز و جعفری
مرحله اول
سیب زمینی را پوست بگیرید و به کمک پوست کن به صورت خیلی نازک برش بزنید. می توانید از رنده V یا رنده غذاساز برای ورقه کردن چیپس استفاده کنید. داخل یک قابلمه آب جوش بیاورید و چیپس ها را به محض جوش آمدن داخل آن بریزید و کمی حرارت را بالا ببرید.
مرحله دوم
در ادامه نمک را اضافه کنید و بعد از اولین جوش سیب زمینی را آبکش و روی یک دستمال نخی پهن کنید تا آب اضافه آن کشیده و خشک شود. از قبل جعفری را ساطوری خرد کنید و در دمای محیط یا در فر قرار دهید تا خشک شود. سپس با دست خوب پودرش کنید.
مرحله سوم
داخل یک تابه کمی روغن بریزید و صبر کنید تا داغ شود. ورقه های چیپس را کم کم اضافه کنید و بگذارید تا ترد و خوشمزه شود. تمام چیپس را سرخ کنید و بعد از خارج کردن هر بخش آن را داخل یک سبد قرار دهید تا روغن اضافی خارج شود.
مرحله چهارم
حالا باید پودر پیاز و جعفری را روی مواد الک کنید و چیپس ها را خوب تکان دهید تا جذب آن شود. چیپس پیاز و جعفری آماده است و می توانید تا یک روز کامل بدون خمیر شدن و از دست دادن تردی، آن را میل کنید. برای دیدن دستورهای فوری آشپزی توپک شکلاتی با دو قلم جنس در دسترس را درست نمایید.
نکات کلیدی در تهیه چیپس پیاز و جعفری
- از سیب زمینی های کوچک استفاده کنید تا برش زدن آن راحت باشد.
- روغن را می توانید برای غذاهای دیگر نیز استفاده کنید.
- اگر دوست دارید چیپس پیاز و جعفری سالم تر باشد می توانید آن را داخل فر یا سرخ کن و بدون روغن نیز تهیه کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای دیدن دستورهای غذایی بیشتر طرز تهیه کوکوی گیلانی با مرغ را بخوانید.
منبع: پیام دلتا