طرز تهیه پیتزای ماکارونی مجلسی و خوشمزه تر از رستوران

به گزارش وبلاگ خنده و شادی، اگر هم عاشق ماکارونی باشید هم از چشیدن پنیر پیتزا لذت می برید، قطعا نمی توانید از ترکیب این دو با هم بگذرید و به یک بشقاب پیتزا ماکارونی نه بگویید. به همین بهانه در ادامه ساده ترین روش طرز تهیه پیتزای ماکارونی را برایتان آماده نموده ایم.

طرز تهیه پیتزای ماکارونی مجلسی و خوشمزه تر از رستوران

کافی است قبل از آغاز کار سس سیر خانگی و سس بشامل را آماده کنید تا ماکارونی پیتزایی تان در یک چشم به هم زدن حاضر گردد.

مواد لازم برای تهیه پیتزای ماکارونی

  • ماکارونی 500 گرم
  • گوشت چرخ نموده 150 گرم
  • پیاز یک عدد
  • قارچ پنج عدد بزرگ
  • فلفل دلمه به میزان لازم
  • سس بشامل نصف فنجان
  • سس سیر و گوجه یک فنجان
  • پنیر پیتزا رنده شده کاله یک ونیم فنجان
  • نمک، فلفل و آویشن به میزان لازم

طرز تهیه پیتزای ماکارونی

1. آماده کردن مایه پیتزای ماکارونی

اولین مرحله از طرز تهیه پیتزای ماکارونی با فر این است که مایه ماکارونی را آماده کنید. بنابراین ابتدا پیاز را ریز خرد نموده و سرخ کنید تا طلایی گردد سپس گوشت چرخ نموده را در پیاز سرخ شده تفت داده، قارچ و فلفل دلمه خرد شده را به مخلوط اضافه کنید و حرارت را کمی بالا ببرید تا قارچ آب نیندازد.

بعد از آن که مواد را خوب تفت دادید در آخرین مرحله از تهیه مایه ماکارونی، نمک و فلفل را اضافه کنید سپس سس گوجه فرنگی و سیر را (که از قبل تهیه نموده اید) به گوشت اضافه کنید و قبل از آن که آب سس کاملا گرفته گردد، شعله را خاموش کنید.

نکته مهم برای تهیه سس پیتزا:

تهیه سس گوجه فرنگی و سیر کار بسیار ساده ای است کافی است سیر و گوجه را به همراه روغن همان طور که در طرز تهیه سس گوجه و سیر مناسب پیتزا گفته ایم مخلوط کنید تا سسی مناسب پیتزا داشته باشید. با این وجود اگر وقت درست کردن سس ندارید می توانید از انواع سس گوجه مناسب پیتزا موجود در بازار بهره ببرید.

2. آبکش کردن ماکارونی پیتزا

درست مثل روش پخت ماکارونی ساده، برای آبکش کردن ماکارونی در یک قابلمه بزرگ آب را با میزانی نمک به جوش بیاورید. وقتی آب به جوش آمد، ماکارونی ها را بدون خرد کردن در قابلمه بریزید و قبل از آن که بیش از میزان نرم گردد، آبکش کنید.

نکته مهم در آبکش کردن ماکارونی پیتزایی

در تهیه انواع ماکارونی ضروری است که حتما ماکارونی را بعد از آبکش با آب سرد بشورید اما در تهیه ماکارونی پیتزایی لازم نیست چون شفته شدن و خمیر شدن ماکارونی برای پیتزا مهم نیست.

ما در طرز تهیه پیتزای ماکارونی از ماکارونی رشته ای استفاده کردیم اما شما می توانید از ماکارونی فرمی هم بهره ببرید.

3. ریختن مواد پیتزای ماکارونی در فر و پخت آن

کف یک سینی نچسب روغن بمالید و سینی را در فری که با دمای 180 درجه گرم نموده اید، قرار دهید تا روغن کمی داغ گردد. سپس سینی را بیرون بیاورید و یک لایه ماکارونی کف آن بریزید بعد یک لایه مایه ماکارونی و یک لایه سس بشامل روی ماکارونی اضافه کنید. یک لایه دیگر از ماکارونی روی مواد بریزید و بعد از ریختن یک لایه نازک از سس بشامل و پنیر پیتزا رنده شده، سینی را به فر برگردانید و بگذارید 20 دقیقه بپزد.

وقتی دیدید لایه زیرین ماکارونی ها طلایی شده است، برای آن که روی پنیر طلایی گردد، شعله پایین را خاموش کنید و شعله بالای فر را روشن کنید و اجازه دهید مدت کمی (حدود 5 دقیقه) بپزد، سپس فر را خاموش کنید. ماکارونی پیتزایی شما آماده است، صبر کنید تا کمی خنک و قابل برش گردد سپس آن را سرو کنید. نوش جان!

فوت وفن های تهیه پیتزای ماکارونی

برای آن که تهیه پیتزای ماکارونی شما موفقیت آمیز باشد، رعایت نکات و فوت وفن هایی که در ادامه به آنها اشاره می کنیم، به شما یاری خواهد نمود:

طرز تهیه پیتزای ماکارونی بدون فر

پیتزای ماکارونی را می توانید بدون فر هم تهیه کنید. برای این کار کافی است بعد از آماده کردن مواد. یک قابلمه مناسب بردارید یا از تابه دوطرفه بهره ببرید. یعنی ماکارونی و مواد را به همان ترتیبی که در بالا گفتیم داخل تابه بریزید و سپس آن را روی گاز با شعله کم بگذارید و زیر آن را یک شعله پخش کن بگذارید تا نسوزد و بعد از این که یک سمت خوب پخت آن را برگردانید تا پنیر هم طلایی گردد.

پیتزای ماکارونی مجذوب کننده تر

در طرز تهیه پیتزای ماکارونی می توانید مواد روی پیتزا یا همان تاپینگ پیتزایتان را پرمخلفات کنید. از جمله موادی که خوب است به این پیتزا اضافه کنید می توان به سوسیس، گوشت مرغ پخته شده و نگینی خرد شده، گوجه و انواع سبزیجات اشاره نمود. حتی می توانید از پنیر پارمسان پودری هم برای تزیین بهره ببرید.

آیا می توانید ماکارونی را فریز کنید؟

بله، می توانید پیتزا ماکارونی را فریز کنید. برای این کار ظرفی که مواد پیتزا ماکارونی را در آن ریختید و آماده پخت است را با پلاستیک و فویل محکم بپوشانید و در فریز بگذارید. این مخلوط را می توانید تا سه ماه نگهداری کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه پیتزای ماکارونی مجلسی و خوشمزه تر از رستوران" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیتزای ماکارونی مجلسی و خوشمزه تر از رستوران"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید