طرز تهیه مرغ ناردونی، ملس و خوشمزه

به گزارش وبلاگ خنده و شادی، تا حالا طعم مرغ و انار رو امتحان کردید؟ این طعم به قدری محبوبه که بسیاری از رستوران ها معروف ترین چلو جوجه شون رو با رب انار درست می کنن. میکس مرغ و آب انار از برترین و شگفت انگیزترین طعم هایی هست که تا به حال خورده اید. فصل پاییز هست و فصل انار، پس فرصت درست کردن این غذای خوشمزه رو از دست ندید و حتما در شب یلدا اون رو درست کنین. با توجه به این نکته که انار در طعم های شیرین و ترش و ملس در فصل پاییز در بازار موجود هست، شما می تونید این غذای لذیذ رو با طعم های مناسب ذایقه تون درست و میل کنید. دستورات پخت مختلفی برای مرغ اناری یا همان مرغ ناردونی ارائه شده. با ما باشید تا گام به گام همراه با رعایت نکات اصلی مرغ ناردونی رو به شما دوستان عزیز آموزش بدیم. انواع دستورات آشپزی را در خبرنگاران بلاگ بخوانید.

طرز تهیه مرغ ناردونی، ملس و خوشمزه مواد مورد احتیاج برای تهیه مرغ ناردونی:
تکه مرغسه عدد
پیاز1 عدد میانه
انار دانه شده ملس3 عدد
آب انار1 لیوان
برنج3 پیمانه
روغنبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم
زعفران دم شده2 قاشق غذاخوری
چوب دارچین، برگ بو، زردچوبه، ادویه، فلفل قرمز به میزان لازم

بیشتر بخوانید: طرز تهیه هویج پلو با مرغ؛ غذای مجلسی به همراه نکات ریز در خوش طعم شدن

مراحل طرز تهیه مرغ ناردونی:

1. در مرحله اول این غذای خوشمزه به سراغ پخت مرغ به روش بخارپز می رویم.

نکته: مرغ را بخارپز کنید تا برترین طعم ناردونه رو تجربه کنید.

در این روش احتیاجی به اضافه کردن آب به مرغ برای پخته شدن نیست. مزیت این روش آینه که طعم مرغ به طرز قابل ملاحظه ای حفظ شده و مزه اون پس از پخت بسیار خوشمزه است. به همین دلیله که وقتی از آب استفاده می کنید خود آب مرغ کلی طعم و مزه داره. ما این کار رو نمی کنیم تا طعم مرغ درونش حفظ بشه و هنگام ترکیب با انار برترین میکس ناردونه بوجود بیاد.

کف تابه مناسب روغن ریخته و تکه های مرغ را درون آن می چینیم. ادویه ها را روی مرغ پاشیده و چوب دارچین و برگ بو را نیز به آن ها اضافه می کنیم.

پیاز را به چندین قسمت برش می زنیم و روی تکه های مرغ می چینیم.

نکته: بعد از پخته شدن مرغ تمام این موادی که برای از بین بردن بوی زهم مرغ و خوش عطر کردن آن استفاده کردیم را باید برداریم. به همین جهت پیاز را خرد نمی کنیم تا بعد از پخته شدن به راحتی قابل جداسازی باشد.

روی حرارت بسیار کم تابه را قرار می دهیم و درب آن را می گذاریم و سی تا چهل و پنج دقیقه زمان می دهیم تا تکه های مرغ به خوبی بپزند.

بعد از گذشت چند دقیقه اول آب درون مواد تبخیر می گردد که با همان بخار تکه های مرغ به خوبی بخارپز می شوند.

2. بعد از پخته شدن موادی که به مرغ ها اضافه کردیم را کاملاً جدا می کنیم و آب انار را به تابه اضافه می کنیم.

حرارت را بیشتر می کنیم تا آب انار توی تابه به جوش بیایید. کمی زمان دهید تا آب انارها غلظت بیشتری به خود گیرند.

بیشتر بخوانید: 5 غذای بدون مرغ و گوشت؛ مقرون به صرفه و با صرفه

3. در این مرحله انارهای دانه شده را به مخلوط مرغ وآب انارمان اضافه می کنیم. حرارت را کم کنید و سر تابه را بگذارید و ده تا پانزده دقیقه زمان دهید تا دانه های انار بافتشان نرم تر گردد.

نکته: در این مرحله دقت بیشتری به خرج دهید زیرا اگر پخت دانه های انار طول بکشد باعث می گردد بافت گوشتی دانه ها کاملاً از بین برود و فقط هسته انار باقی بماند که شکل ظاهری بدی به غذایتان می دهد.

4. در آخرین مرحله پخت، نمک را به میزان دل خواه به سس اناری مرغ می زنیم و نوش جان کنید.

نکته: اگر انارهای ترشی دارید و می خواهید طعم مرغ هایتان ملس گردد از ترکیب شکر و نمک می توانید یاری بگیرید و طعم سس را ملس کنید.

بعد از پخت برنج برای تزیین آن از زعفران دم نموده و دانه های انار به جای مانده یاری می گیریم.

ترکیب رنگ سفید و زرد و قرمز در کنار هم، زیبایی منحصر به فرد و خیره کننده ای به ظرف سرو غذا می دهد.

از دانه های انار به جای مانده در تزیین مرغ نیز می توانیم یاری بگیریم.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه رولت مرغ و سبزیجات خوشمزه

مدت زمان تقریبی برای تهیه این غذا دو ساعت است.این میزان مواد برای سه نفر کافی است.

امیدواریم که از دستور امروز ما کمال استفاده را برده باشید و حتماً این غذای خوشمزه و ملس را در آخرین روزهای پاییز مهمان خانه های گرمتان کنید. تا دستورات خوشمزه بعدی برایتان به میزان تمامی برگ های پاییز آرزوهای خوب خواهیم کرد. ممنون از همراهیتان

منبع: (realfood.tesco)

منبع: اُکالا

به "طرز تهیه مرغ ناردونی، ملس و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مرغ ناردونی، ملس و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید