طرز تهیه شیرین قورمه گیلانی با طعمی بی نظیر

به گزارش وبلاگ خنده و شادی، شیرین قورمه یکی از غذاهای نسبتا ساده و خوشمزه گیلانی است. طرز تهیه شیرین قورمه گیلانی به علت پخت گوشت کمی طولانی است، اما طعم این غذا ارزش صرف این وقت را دارد. بنابراین، پیشنهاد می کنیم درست کردن این خورشت خوشمزه شمالی را در دستور کار آشپزی خود بگنجانید. در ضمن دقت کنید که این دستور را با طرز تهیه قاتق شیرین کرمانی اشتباه نگیرید. زیرا با وجود مشابهت اسمی، شیرین قاتق کرمانی مواد اولیه و دستور پخت بسیار متفاوتی دارد. در ادامه، جدول مشخصات غذایی شیرین قورمه گیلانی را با هم می بینیم:

طرز تهیه شیرین قورمه گیلانی با طعمی بی نظیر

شیرین قورمه گیلانی

تعداد نفرات4 نفر
زمان آماده سازی15 دقیقه
زمان پخت غذا3 ساعت
اندازه سختیمیانه

طرز تهیه شیرین قورمه گیلانی

دستور تهیه شیرین قورمه گیلانی ساده تر از طرز پخت شیرین قاتق گیلانی است. هر چند که این دو خورشت گیلانی ظاهر نسبتا مشابهی دارند و در هر دوی آ ن ها می توانید بنا به ذائقه خود به طعمی شیرین یا ملس برسید، اما در مجموع باید گفت که طرز تهیه شیرین قاتق شمالی کمی مفصل تر و پرملات تر از دستور شیرین قورمه است. در ادامه، مواد لازم و مراحل درست کردن شیرین قورمه گیلانی را با هم می خوانیم:

مواد لازم برای تهیه شیرین قورمه گیلانی

برای تهیه این خورشت خوشمزه شمالی مواد اولیه جدول زیر را آماده کنید. در صورت تمایل می توانید به جای قیسی از مخلوط 100 گرم آلو و 50 گرم کشمش پلویی بهره ببرید.

مواد لازممیزان مورد احتیاج
گوشت خرد شده500 گرم
پیاز ریز شده1 عدد
قیسی250 گرم
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازم
زعفران دم نموده (اختیاری)به میزان لازم
روغنبه میزان لازم

مراحل طرز تهیه خورش شیرین قورمه گیلانی

طرز تهیه شیرین قورمه گیلانی در ادامه آمده است:

  • مرحله اول: گوشت را با 3 پیمانه آب داخل قابلمه ای مناسب ریخته و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
  • مرحله دوم: وقتی آب گوشت آغاز به جوشیدن کرد، کف قهوه ای جمع شده روی آب را با یک قاشق جمع نموده و حرارت شعله را کم کنید.
  • مرحله سوم: 2 ساعت بعد، ادویه ها و نمک را داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید گوشت همراه با ادویه ها برای 1 ساعت دیگر بپزد.
  • مرحله چهارم: حالا تابه ای مناسب را روی حرارت قرار داده و داخل آن میزانی روغن بریزید تا داغ گردد.
  • مرحله پنجم: در ادامه، پیازهای ریز شده را داخل روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شوند. پس از آن، قیسی را هم به پیاز اضافه نموده چند دقیقه همراه با پیاز تفت دهید.
  • مرحله ششم: نیم ساعت مانده به انتها پخت گوشت، مخلوط پیاز و قیسی را در قابلمه حاوی گوشت ریخته و در صورت تمایل، میزانی زعفران دم نموده هم اضافه کنید. وقتی خورشت جا افتاد، آن را در ظرف مناسبی کشیده و همراه با کته سرو کنید.

تهیه شیرین قورمه به اتمام رسید و در انتها این قسمت، پیشنهاد می کنیم که اگر به غذاهای گیلانی علاقه دارید، طرز تهیه لونگی گیلان را نیز دنبال نموده و با یک غذای خوشمزه دیگر آشنا شوید.

وبلاگ خنده و شادی ، یک یاری آشپز قابل اعتماد برای غذاهای خوشمزه

طرز تهیه شیرین قورمه گیلانی را به ساده ترین روش برای شما گفتیم. پیشنهاد می کنیم این غذا را تهیه نموده و از طعم آن لذت ببرید.

البته، اگر قصد دارید یک سفره گیلانی مفصل بچینید و فرصت تهیه شیرین قورمه یا دیگر انواع غذاهای شمالی را ندارید، از وبلاگ خنده و شادی یاری بگیرید. برای این کار، وارد سایت شوید و از قسمت سفارش انلاین غذا ، هر غذای گیلانی را که دوست دارید به صورت اینترنتی سفارش دهید. در این صورت، با صرف انرژی کمتر، یک میز پذیرایی مفصل و خوش آب و رنگ خواهید داشت که به شما و مهمان ها چشمک می زند.

منبع: اسنپ فود

به "طرز تهیه شیرین قورمه گیلانی با طعمی بی نظیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرین قورمه گیلانی با طعمی بی نظیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید