طرز تهیه شیرینی رشته خوشکار گیلانی Reshteh khoshkar

به گزارش وبلاگ خنده و شادی، رشته خوشکار نوعی شیرینی سنتی و یکی از شیرینی های خوش عطر و مزه و البته مقوی مخصوص استان گیلان و سوغات رشت است که هواداران بسیار زیادی دارد. محتویات این شیرینی خوشمزه، آرد، شکر، مغز گردو و ادویه های معطری نظیر پودر هل و دارچین بوده می توان از پودر انواع مغزها در آن استفاده کرد و به ارزش غذایی آن اضافه کرد. کلیه مواد مورد استفاده در این نوع شیرینی، مغذی و مقوی هستند و شاید تنها عامل نگران کننده در تهیه آن، سرخ کردن شیرینی در روغن باشد.در ادامه مطلب همراه خبرنگاران باشید تا با طرز تهیه این شیرینی خوشمزه بیشتر آشنا شوید.

طرز تهیه شیرینی رشته خوشکار گیلانی Reshteh khoshkar

مواد لازم برای تهیه رشته خوشکار

  • آرد گندم دو پیمانه
  • آب چهار پیمانه
  • پودر پسته، مغز گردو و نارگیل به مقدار دلخواه
  • پودر شکر یک و نیم پیمانه
  • پودر دارچین یک قاشق مرباخوری
  • پودر هل نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه رشته خوشکار

مرحله اول

آرد را داخل کاسه ای نسبتا بزرگ ریخته، آب را به آن اضافه نموده و با همزن دستی خوب هم بزنید تا یکدست گردد.مواد را به مدت 2 تا 3 ساعت کنار بکذارید. سپس آب اضافی که روی آن جمع شده را خالی کنید.

بلیط هواپیما در طاهاگشت

مرحله دوم

یک تابه تفلون را با برس آشپزی کمی چرب نموده و روی حرارت متوسط قرار دهید. مواد را داخل شانه خوشکار یا ظرف سس ریخته و آن را به صورت خطوط عمودی، افقی و دورانی کف تابه بریزید.

مرحله سوم

اگر از شانه خوشکار استفاده می کنید، انگشتان خود را روی سوراخ های شانه قرار داده و آن را روی تابه بگیرید و یکدفعه انگشتان را بردارید و با حرکت دست خود رشته های باریک ایجاد کنید.بعد از حدود 3 دقیقه، رشته می پزد. دقت کنید که رشته نباید سرخ گردد و در حد پخته شدن کافیست. رشته را از تابه خارج نموده و روی یک پارچه تمیز قرار دهید.

مرحله چهارم

حال نوبت آماده کردن مواد میانی است. پودر شکر را به مغز گردو اضافه کنید و هم بزنید. سپس پودر دارچین و پودر هل را هم اضافه نموده و مخلوط کنید. رشته را از بالا و پایین تا خط وسط تا بزنید سپس مواد میانی را روی تای بالایی بریزید. 2 تای عمودی کوچک هم راست و چپ بزنید سپس رشته را کامل تا کنید و با دست اطراف آن را بچسبانید.

مرحله پنجم

داخل تابه تفلون کمی روغن بریزید و حرارت را ملایم کنید سپس شیرینی ها را سرخ کنید. بعد از این که شیرینی ها طلایی رنگ شدند، آن ها را از روغن خارج کنید.حال نوبت آماده کردن شربت است. پیمانه شکر را با یک و نیم پیمانه آب مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا قوام آید. سپس مایه را از روی حرارت برداشته و پودر دارچین را به آن اضافه کنید.

شیرینی ها را به مدت چند ثانیه داخل شربت قرار دهید و در ظرف مناسب سرو کنید.

نکات مهم رشته خوشکار

  1. سعی کنید مواد را با خطهای ظریفتر داخل تابه بریزید هر چه خطوط ظریفتر باشد رشته خشکار قشنگتری خواهید داشت.
  2. تابه باید داغ باشد بعد مواد ریخته گردد.
  3. برای شربت می توانید1قاشق غذا خوری گلاب و 1قاشق چای خوری آبلیمو هم بریزید و سپس از روی حرارت بردارید .
  4. می توانید برای خوش رنگ و خوش طعم شدن به مواد زعفران هم اضافه کنید.

لمینت دندان کامپوزیت دندان ایمپلنت دندان ارتودنسی

منبع: تاپ تراول

به "طرز تهیه شیرینی رشته خوشکار گیلانی Reshteh khoshkar" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی رشته خوشکار گیلانی Reshteh khoshkar"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید