گویا: تبلیغ علیه واکسن، به خطر انداختن جان مردم است

به گزارش وبلاگ خنده و شادی، رییس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت گفت: کسانی که عامدانه علیه واکسیناسیون تبلیغ می نمایند قطعا جان مردم را به خطر می اندازند.

گویا: تبلیغ علیه واکسن، به خطر انداختن جان مردم است

به گزارش گروه اجتماعی وبلاگ خنده و شادی، محمد مهدی گویا گفت: سیاست وزارت بهداشت در امر واکسیناسیون سیاستی اقناعی بوده و در همه انواع واکسن هایی که تا به امروز برای سنین مختلف در سالیان گذشته و در حال حاضر تزریق شده و یا می گردد، اجباری در کار نبوده است.

رییس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت اضافه نمود: کسانی که عامدانه تبلیغ بر عدم واکسیناسیون می نمایند، بدانند باید جوابگو باشند، چون با جان مردم بازی می نمایند.

دکتر گویا ضمن اشاره به آمار بستری و فوت ناشی از ابتلا به کووید 19 در کشور بیان کرد: بیشتر کسانی که به مرحله شدید بیماری رسیدند و یا متاسفانه جان خود را از دست داده اند، افرادی هستند که واکسن نزده اند و این موضوع نشانگر تاثیر گذاری واکسن است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "گویا: تبلیغ علیه واکسن، به خطر انداختن جان مردم است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "گویا: تبلیغ علیه واکسن، به خطر انداختن جان مردم است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید